Connect with us

Societate

(FOTO) Maratonul voturilor din cadrul concursului “Apa este viață” s-a încheiat. Vezi cine sunt câștigătorii

Published

on

raja concurs

RAJA Constanța sărbătorește astăzi, 22 martie, Ziua Mondială a Apei, alături de participanții concursului “Apa este viață”, nerăbdători să afle rezultatul efortului depus în scopul salvării naturii.

Competiția organizată de compania locală de apă a reunit sute de picturi și desene valoroase, care au respectat tema – “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.
Conceptul din acest an a inspirat sute de școlari constănțeni care nu au ezitat să redea, prin idei și culori, pe foaia de hârtie, mesaje cât mai inspirate despre APĂ, ca resursă vitală, dar limitată, ce trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil.

Prin acțiunile derulate în spațiul școlar, compania locală de apă încurajează dezvoltarea activităților care să conducă la protejarea mediului înconjurător, conturând astfel formarea unui comportament ecologic și în rândul elevilor.

”Mulțumim micilor artiști pentru implicare și îi anunțăm că, potrivit regulamentului concursului “Apa este viață”, publicul a decis, prin vot virtual, care sunt cele mai apreciate creații artistice. Au fost declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „Like” sau „Love”.”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare al RAJA SA.

Toate lucrările înregistrate în concurs au fost publicate, începând cu data de 4 martie, în cadrul unei expoziții, pe pagina de Facebook RAJA SA, în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a putea fi votate de susținători.

La înălțime se ridică și premiile pregătite pentru micii artiști. Pentru fiecare categorie de vârstă sunt acordate premii constând în: locul I – o trotinetă electrică, locul II – o bicicletă și locul III – un hoverboard, însoțite de câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești. Pentru mențiuni, premiile constau în câte un voucher în valoare de 300 lei de la librăria Cărturești.

Ca și anul trecut, conform Regulamentului concursului, organizatorul – RAJA SA acordă câte o mențiune specială pentru fiecare categorie de vârstă.

Câștigătorii concursului “Apa este viață” – ediția 2023 sunt următorii:
Categoria 7 – 11 ani
• Locul I – Han Nadia Ioana, lucrarea nr. 52;
• Locul II – Han Sorina Maria, lucrarea nr. 51;
• Locul III – Trandafir David Gabriel, lucrarea nr. 43;
• Mentiune – Radu Luca Ciprian, lucrarea nr. 48;
• Mențiune – Butnaru Antonia, lucrarea nr. 124;
• Mențiune – Burlacu Andrei, lucrarea nr. 45;
• Mențiune specială – Maloș Sara Ioana, lucrarea nr. 79.
Categoria 12 – 16 ani
• Locul I – Marastawi Nadin, lucrarea nr. 36;
• Locul II – Boantă Alessia, lucrarea nr. 31;
• Locul III – Ene Miruna Andreea, lucrarea nr. 35;
• Mențiune – Pascal Diana Georgiana Doina, lucrarea nr. 27;
• Mențiune – Coman Sofia, lucrarea nr. 33;
• Mențiune – Cernea Elena Cristina, lucrarea nr. 20;
• Mențiune specială – Tuccilo Carolina Gloria, lucrarea nr.34.

”Având în vedere art. 5, alin. 5.7. din Regulamentul concursului: RAJA își rezervă dreptul de a invalida și elimina din concurs participanții suspecți de faptul că au acumulat numărul de aprecieri în mod fraudulos, fără a fi obligată de a demonstra cu probe modul în care participanții respectivi au primit aprecierile, dar și urmare a verificărilor efectuate, una dintre lucrările transmise și acceptate în concurs a fost descalificată.
Deși prevederile enunțate mai sus nu obligă organizatorul să ofere explicații, dorim totuși să aducem la cunoștință că lucrarea a fost eliminată în urma constatării faptului că voturile au fost obținute prin inducerea în eroare a celor care au votat. Astfel, au fost propagate în mediul online false promisiuni privind diverse acte de caritate pentru cazuri sociale sau diferite donații de fonduri în funcție de numărul de like-uri acumulate.
Premierea câștigătorilor va avea loc în perioada 3 – 6 aprilie 2023 la sediul central al companiei RAJA SA.”, au menționat reprezentanții companiei.

raja II BOANTA ALESSIA

raja III ENE MIRUNA ANDREEA

raja M COMAN SOFIA

raja MARASTAWI NADIN

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!