Conecteaza-te cu noi

Administratie

(FOTO) Mobilizare de forțe pentru amenajarea Spitalul militar mobil de la Constanța

Published

on

Primăria Municipiului Constanța mulțumește, printr-un comunicat de presă, tuturor companiilor care au răspuns prompt apelului municipalității și s-au implicat în instalarea spitalului militar ROL- 2 în zona stadionului Portul.

„Vorbim despre o mobilizare exemplară a tuturor celor implicați. RAJA – Echipele RAJA au muncit într-un ritm susținut pentru a realiza branșarea la rețeaua de apă și canalizare. CONFORT URBAN – Muncitorii au pregătit terenul unde se vor amplasa corturile, l-au compactat, au adus piatra pentru cele doua intrări, au întins-o și au compactat-o. Urmează să dea cu var tribuna. De asemenea, au pus la dispoziție toate utilajele necesare. RADET a făcut conexiunea dintre centrala termică a stadionului și ansamblul de corturi/incinte pentru asigurarea apei calde de consum necesară la chiuvete și dușuri. Lucrarea este in desfășurare întrucât nu s-au amplasat in totalitate corturile. In funcție de calendarul dat de autoritățile militare, echipele regiei intervin în continuare pentru conectarea incintelor la apa caldă de consum. ENEL și LUXTEN – Companiile de electricitatea asigură branșarea la rețeaua electrică, precum și mentenanța instalației. De asemenea, LUXTEN a montat 6 console și 6 corpuri led pe stâlpii situați pe bulevardul 1 Mai în dreptul stadionului. NEVERSEA și UNTOLD împreună cu Primăria Constanța au asigurat suprafața sintetică ce va fi amplasată pe stadion: Porta Floor – 4 tiruri * 40 de paleți și 8 suluri de Geotextil. De asemenea, au pus la dispoziția autorităților 6 generatoare cu proiectoare, precum și un Manitou pentru descărcare. RCS&RDS – Reprezentanții companiei au asigurat branșarea la serviciile de televiziune și internet. Alături de aceste companii, angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța au efectuat 20 de tăieri de arbori (interior / exterior), au amplasat 50 de pubele de 240 de litri pentru colectarea gunoiului, 4 toalete ecologice, 3 lavoare și 6 cabine de pază. De asemenea, s-a efectuat salubrizarea exterioară și s-au dezinfectat containerele din incinta stadionului. Autoritatea publică locală a asigurat 200 de viziere pentru tot personalul care lucrează pe stadion. Sprijinul companiilor nu se oprește aici. Toate intervențiile ulterioare vor fi realizate tot cu ajutorul acestor echipe. Primăria Municipiului Constanța mulțumește în mod special firmelor private care au reacționat imediat și au oferit sprijin și asistență la montarea spitalului. Au furnizat, de pildă, 28 de bucăți parapet tip New Jersey pentru stabilizarea corturilor, funcționând ca niște contragreutăți. Și tot cu ajutorul operatorilor privați, am putut răspunde solicitării Comandamentului Flotei și le vom pune la dispoziție necesarul solicitat: 32 de frigidere, 32 de televizoare, 128 de măsuțe, 35 spălătoare și 35 toalete ecologice“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Sursa foto: Primăria Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions