Conecteaza-te cu noi

Societate

(FOTO) O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”, la Școala Gimnazială nr. 22 IC Brătianu

Published

on

colectare separata

Polaris M Holding, Primăria municipiului Constanța și Școala Gimnazială nr. 22 I.C. Brătianu au lansat marți, 13 februarie, o nouă ediție a proiectului ”10 cu Felicitări pentru colectarea separată”.

Ieri dimineață, începând cu ora 9.40, curtea Școlii Nr. 22 IC Brătianu s-a transformat într-un loc plin de energie și entuziasm. Elevii care urmau să participe la concurs au sosit, dornici să învețe cum să colecteze deșeurile separat și să ia parte la această competiție. Alături de elevi a fost și un reprezentat Polaris, care le-a oferit elevilor informații despre modalitățile corecte de colectare și despre funcționarea ecoinsulei. La finalul prezentării, elevilor li s-au oferite flyere pentru a înțelege mai bine procesul reciclării.

Competiția se va desfășura în perioada 13 – 23 februarie, între 12 clase primare. Clasa care va strânge cele mai multe deșeuri reciclabile va fi recompensată cu o excursie la Destiny Park, oferită de Polaris.

Fiecare clasă va depune în ecoinsulă deșeuri reciclabile din hârtie, carton, plastic și metal. Ecoinsula cântărește deșeurile și recunoaște clasa care a făcut depunerea prin scanarea unui card cu cod QR.

Advertisement

”Scopul acestui concurs este de a promova conștientizarea și implicarea în colectarea separată nu doar în rândul elevilor, ci și al părinților. Prin această implicare extinsă, ne propunem să creăm un impact pozitiv asupra comunității noastre și să cultivăm o cultură durabilă și responsabilă față de mediu.

După încheierea concursului, ecoinsula va fi mutată la Școala Gimnazială Nr. 16 “Marin Ionescu Dobrogianu”.”, au precizat reprezentanții companiei Polaris M Holding.

colectare separata

colectare separata

colectare separata

colectare separata

colectare separata

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions