Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) Orașul Ovidiu. Centrul de vaccinare COVID a devenit Centru Medical de Permanență

Published

on

În contextul pandemiei COVID, primăria orașului Ovidiu, beneficiind de fonduri guvernamentale, a reabilitat și dotat complet 2 etaje din cadrul Centrului Cultural ”Elena Roizen”, tranformându-l în centru de vaccinare covid la cele mai înalte standarde.

În acest moment, nemaifiind necesară vaccinarea, începând cu data de 5 octombrie 2022, la inițiativa primarului George Scupra în acest spațiu a fost relocat Centrul Medical de Permanență al orașului, care a funcționat în vechiul sediu de primărie, de pe strada Primăriei.

Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 19.00 – 7.00, iar sâmbăta și duminica funcționează  cu program non-stop.

”Este o investiție în sănătate de care trebuie să beneficieze toți locuitorii de pe raza UAT Ovidiu. În cazul în care va fi necesară o altă etapă a vaccinării, vom putea pune la dispoziție în continuare 2 fluxuri pentru vaccinare. Intrarea în Centrul Medical de Permanență se face prin spatele Centrului Cultural “Elena Roizen”. ”, a precizat George Scupra, primar al orașului Ovidiu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions