Politica Slide

(FOTO) Primele poze cu Elena Udrea si Alina Bica din Costa Rica. Cum le comentează fostul ministru

mart. 05, 2018 Mihaela Tîrpan

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariţia primelor poze cu ea şi cu Alina Bica din Costa Rica. Udrea a scris că, „în lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să share-uiască”. Totodată, fostul parlamentar al PSD a anunțat că se va ocupa să facă un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.

Fotografii în care apar Elena Udrea şi Alina Bica şi despre care se spune că sunt făcute în Costa Rica au fost postate duminică seară pe un cont de Facebook au apărut primele fotografii din Costa Rica. Iată mesajul complet al Elenei Udrea după apariția fotografiilor:

“În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să «share-uiască». Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologulu. Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat şi pentru a-i scuti pe românii cu care ne intalnim pe la pizza să ne facă poze pe furiş, de măine mă ocup să aveţi un raport în imagini al prezenţei mele aici”, scrie fostul parlamentar şi ministru.

 

Comments

comments