Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

(FOTO) PSD Constanța, imagini de la Congresul extraordinar de la Sala Palatului

Published

on

Liderii Organizației Constanța a Partidului Social Democrat participă astăzi la Congresul extraordinar al partidului, eveniment politic ce se desfășoară în aceste momente la Sala Palatului din București.

Vă prezentăm câteva fotografii cu delegația Constanței la Congres. În imagini îi puteți remarca pe primarii social democrați din județ, parlamentari, pe primarul municiului Constanța, Decebal Făgădău, care a ales să poarte o geamă de culoare roșie și care stă alături de șeful Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu.

Delegația Constanței este formată din 123 de membri.

Citiți și:

PSD se reuneşte astăzi în Congresul extraordinar: aproape 4.000 de delegați și 23 de candidaţi pentru 18 funcţii

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions