Actual

(Foto): Restaurantul Tamara a fost închis temporar! Iată ce au găsit inspectorii OPC

mai 21, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Constanța au făcut verificări la restaurantul La Tamara (SC Troblos SRL)

Iată ce au constatat inspectorii: – nu este cântar omologat și verificat, – condițiile de depozitare sunt  nerespectate: – ketchup 15 kg (22g în loc de 4 – 8g, – carne preparată 4 kg ( 22g, în loc de 65g, -> legume (varză 19 – 21g ). De asemenea, au găsit produse în proceduri nesigure: -> nu este masă caldă pentru preparate culinare, acestea se reîncălzesc la momentul onorării comenzii.

Se lucrează cu vase din plastic nealimentar. Ustensilele și spațiile de depozitare nu sunt igienizate. Borcanele pentru depozitare sos se refolosesc după spălare. Au fost găsite două chiuvete: într-una se spală vase, iar în cealalată ouăle, legumele, carnea. De asemenea, nu există chiuvetă cu acționare la picior. Pe același blat intră materii prime și iese produsul finit, intră vesela. De asemenea au fost identificate fără elente de identificare: carne tocată; carne porc; pulpă; pui dezosat; congelate 10 kg; cașcaval 300gr; castraveți murați3kg; maioneză 1kg; carne condimentată 2kg.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!