Connect with us

Actual

(Foto): Restaurantul Tamara a fost închis temporar! Iată ce au găsit inspectorii OPC

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Constanța au făcut verificări la restaurantul La Tamara (SC Troblos SRL)

Iată ce au constatat inspectorii: – nu este cântar omologat și verificat, – condițiile de depozitare sunt  nerespectate: – ketchup 15 kg (22g în loc de 4 – 8g, – carne preparată 4 kg ( 22g, în loc de 65g, -> legume (varză 19 – 21g ). De asemenea, au găsit produse în proceduri nesigure: -> nu este masă caldă pentru preparate culinare, acestea se reîncălzesc la momentul onorării comenzii.

Se lucrează cu vase din plastic nealimentar. Ustensilele și spațiile de depozitare nu sunt igienizate. Borcanele pentru depozitare sos se refolosesc după spălare. Au fost găsite două chiuvete: într-una se spală vase, iar în cealalată ouăle, legumele, carnea. De asemenea, nu există chiuvetă cu acționare la picior. Pe același blat intră materii prime și iese produsul finit, intră vesela. De asemenea au fost identificate fără elente de identificare: carne tocată; carne porc; pulpă; pui dezosat; congelate 10 kg; cașcaval 300gr; castraveți murați3kg; maioneză 1kg; carne condimentată 2kg.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident MORTAL la miezul nopții, în apropiere de localitatea Nicolae Bălcescu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții ce a trecut, în jurul orei 00.00, în județul Constanța a avut loc un eveniment rutier grav în urma căruia o femeie și-a pierdut viața.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs pe DN 2A, dinspre Constanța spre Hârșova, în afara localității Nicolae Bălcescu.

Un autoturism condus de o femeie, de 29 de ani, a surprins și accidentat o femeie care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului,  a rezultat decesul victimei.

Până la această oră, femeia care și-a pierdut viața nu a putut fi identificată. Potrivit IPJ Constanța, are aproximativ 45-50 de ani.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Țeavă de gaz spartă, la intrarea în Satul de Vacanță

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, autoritățile din Constanța au fost anunțate că, în apropierea stației Rompetrol situată la intrarea în Satul de Vacanță este o țeavă de gaz spartă.

La fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere și o ambulanță smurd b din cadrul Detașamentului Fripis.

”Colegii asigură măsuri de prevenire și stingere a unui eventual incendiu. S-a perimetrizat zona împreună cu un echipaj de poliție.”, a precizat Anca Chiriță, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

A fost anunțată firma de gaz, care va trimite un echipaj pentru remediere. Se vor face cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a spart conducta de gaz.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

RADET: Programare citiri contoare

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

R.A.D.E.T. Constanța anunță că în intervalul de timp 27.01.2020 – 01.02.2020 se vor efectua citirile contoarelor de energie termică montate la consumatori.

Tabelul cuprinzând planificarea pe zile a punctelor termice pentru care se vor citi contoarele de energie termică montate la consumatori poate fi consultat pe site-ul www.radet-constanta.ro, la secțiunea comunicate. Cei care primesc factura în format electronic vor avea toate informațiile pe adresa de e-mail.

Consumatorii de energie termică sunt rugați pe această cale să facă demersurile necesare pentru a permite accesul reprezentanților regiei la grupurile de măsură, astfel încât citirea contoarelor să se efectueze în termenele stabilite.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: