Connect with us

Societate

(FOTO) Rezultate foarte bune obținute de micii halterofili de la CSO Ovidiu la competiția organizată la nivel județean

Published

on

halterte ovidiu

Astăzi, 3 iunie, începând cu ora 10.00, în sala din cadrul LPS Constanța a avut loc competiția la haltere nivel județean, dedicată Zilei Copilului. La această întrecere s-au confruntat 30 de sportivi din cadrul a trei secții, respectiv CSO Ovidiu, LPS Constanța și Farul Constanța.

CSO Ovidiu s-a prezentat cu 6 sportivi cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, juniori 3 din echipa mică și au fost coordonați de Gabriela Țurcanu, instructoare pe ramura de haltere.

Iată ce rezultate au obținut micii halterofili: la feminin, categoria 28 kg, Andreea Lemnaru locul 1, Nicoleta Dulce, categoria 36 kg loc 1, iar la masculin toți halterofilii s-au clasat pe primul loc. Este vorba despre Eduard Manole și Victor Oțetaru, ambii la categoria 28 kg, Florin Vasile la categoria 36 kg și George Tingan, la categoria 40 kg..

Premiile au fost oferite de către Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța.

Advertisement

De remarcat că echipa CSO Ovidiu a primit și cupa pentru cea mai bună evoluție a echipei masculine.

”Țin să mulțumesc Primăriei Ovidiu, domnului Primar, echipei sălii de sport și  OCH Constanța, spital ce asigură în permanență suport pentru sportivi în vitaminizare, echipament cât și recuperare de cea mai bună calitate!

Menționez că rezultatele la nivel județean ne bucură și confirmă că echipa celor mici are un trend bun în creștere iar până în luna august vom fi pregătiți să abordăm finala cupei României juniori 9/12 ani și 13/15 organizată în Arad. ”, a subliniat Eduard Simineanu, antrenor al secției de haltere a CSO Ovidiu.

haltere ovidiu

haltere ovidiu

haltere ovidiu

haltere ovidiu

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement