Connect with us

Actual

(Foto) S-au reparat drumurile din zona parcării Muzeu Port – Terminalul de pasageri

Published

on

În cursul zilei de azi, pe pagina de facebook a Administrației Porturilor Maritime au fost postate mai multe poze și următorul text:

S-au reparat drumurile din zona Muzeu Port, urmează zonele Dana 8 – 9, Policlinica Port, Spitalul Port și Romtrans.

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a finalizat lucrările de reparații la structura rutieră din zona parcare Muzeu Port – Terminalul de pasageri. Lucrările au fost realizate cu forțe proprii, prin Sucursala de Servicii Port și fac parte din Programul anual de întreținere a drumurilor în Portul Constanța.

Următoarea etapă va include reparațiile la drumurile din zonele: Dana 8 – 9, Policlinica Port, Spitalul Port și Romtrans.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!