Conecteaza-te cu noi

Actual

(Foto și Video) Incendiu teribil în Mamaia. Clubul Bamboo a ars ca o torță

Published

on

A fost noaptea de 13 august, marți. Și a fost teribilă pentru pompieri. În jurul orei 1.15, s-a dat alarma la ISU Constanța – se anunța că, în Mamaia, este un incendiu puternic la Clubul Bamboo.

În primele momente s-au deplasat la fața locului pentru a interveni nu mai puțin de 7 autospeciale de stingere și autoscara. Salvatorii au depus eforturi susținute pentru stingere.

În plus, au mai fost trimise în sprijin două autospeciale de stingere de la servicii private.

În scurt timp au fost realizate și echipe de căutare și au stabilit că nu sunt victime. Focul a izbucnit din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat în clubul închis.

Advertisement

La ora 5.00 mai erau mici focare și se lucra pentru lichidare. La această oră incendiul este stins. Cu toate acestea, la fața locului au mai rămas 4 mașini la supraveghere.

Update: La ora actuală mai sunt 3 mașini de stingere la fața locului, care lucrează pe sub dărâmături pentru stingerea eventualelor focare.

Iată câțiva dintre pompierii care au intervenit întreaga noapte. Dimineață mai aveau puterea de a zâmbi:

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions