Conecteaza-te cu noi

Societate

(FOTO) Sportivii de la CSO Ovidiu au obținut 10 medalii la Ashihara Karate Romanian Open

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute, în 21 și 22 mai, la Complexul Sportiv de la Izvorani s-a desfășurat competiția de Ashihara Karate Romanian Open, cu participarea a peste 350 de sportivi din țara noastră, precum și a unei delegații din Serbia.

Din partea Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu au participat 15 competitori, cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani, coordonați de antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Sâmbătă, 21 mai, s-au desfășurat probele de copii și de cadeți, 1 și 2. În cea de-a doua zi a compeției au avut loc probele de juniori și seniori.

Iată ce rezultate au obținut sportivii de la Ovidiu:

Advertisement

Prima zi de concurs:

  1. Ghitulescu Eva – Locul I
  2. Merla Ilie – Locul I
  3. Saban Selciuc – Locul III
  4. Pagu Adrian – Locul III

Cea de-a doua  zi de concurs a venit cu provocări mai mari și a adus următoarele rezultate:

  1. Pena Flavius – Locul II
  2. Toboc Vlad – Locul III
  3. Marin Andrei – Locul III
  4. Gurita Andreea – Locul III
  5. Ardeleanu Alexia – Locul III
  6. Gheorghe Liviu – Locul III

Antrenorul secției de karate a CSO Ovidiu, Ștefan Ghițulescu, s-a arătat mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi, cu atât mai mult cu cât printre cei care au reușit să urce pe podium sunt și 4 debutanți.

”La o competiție de o așa anvergură, din cei 15 participanți, 10 au reușit să obțină medalii. Adversarii au fost foarte puternici dar faptul că am susținut o pregătire intensă în ultimele două luni de zile ne-au adus aceste rezultate, de care putem fi mândri.

Pe această cale vreau să felicit sportivii care s-au remarcat în mod deosebit, respectiv Merlă, Ghițulescu și Pena dar îi felicităm și pe cei care nu au reușit să se claseze pe podium pentru efortul depus și pentru meciurile bune pe care le-au făcut.  Aceste rezultate ne fac să privim cu încredere spre viitor și spre competițiile la care urmează să participăm. Mulțumim Primăriei Ovidiu și conducerii Clubului Sportiv Orășenesc pentru sprijin, implicare și profesionalism în dezvoltarea sportului.

De asemenea, vreau să felicit toți sportivii pentru munca depusă, consecvență și disciplina de care au dat dovadă în ultimele două luni.”, a subliniat antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions