Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(FOTO) Tinerii din Tuzla, exemplu pentru societatea anului 2018

Published

on

Într-o societate unde mediul online primează oricărei activități, mai mulți tineri din Tuzla pot fi dați exemplu pentru inițiativa de a oferi ajutor celor care nu au avut posibilitatea de a-și deszăpezi aleile din curți și intrarea în curte. La doar câteva ore de la momentul anunțului conducerii Administrației Naționale de Meteorologie privind codul portocaliu de vreme rea pentru județul Constanța, respectiv când un strat consistent de zăpadă se așezase deja în Tuzla, tinerii din Organizația de Tineret ProRomânia au ieșit să ofere ajutor tuturor celor nevoiași. De remarcat că prioritate au avut curțile oamenilor în vârstă din localitate, dar și calea de acces a acestora în curte, din drumul principal.

“Ieri, după ce prognoza meteo a fost clar negativă pentru următoarele zile, am decis astazi să ieşim la zăpadă şi să deszăpezim o parte din persoanele aflate în nevoie!”, a fost mesajul pe care tinerii din Tuzla l-au postat pe Facebook. Pentru a dovedi că au înlocuit smartphone-ul cu lopata, vă prezentăm și câteva fotografii de la activitate.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions