Connect with us

Actual

(FOTO) Trei bărbați au furat mai multe bare metalice din stațiunea Saturn

Published

on

furturi

În cursul zilei de ieri, 24 noiembrie, trei bărbați au fost prinși cu bare metalice pe strada M.I. Dobrogeanu din municipiul Mangalia.  Luați la întrebări de jandarmi, bărbații au precizat că au luat bunurile din stațiunea Saturn, cu acordul proprietarului. Doar că acesta a precizat că barele ar fi trebuit să fie depozitate într-un spațiu privat. Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite acte de sesizare.

Oficial din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța:

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflându-se în misiune pe strada Marin Ionescu Dobrogeanu din municipiul Mangalia în seara zilei de 24 noiembrie a.c., a observat trei bărbaţi care cărau mai multe bare metalice. Deoarece a părut o situaţie suspectă, jandarmii au intervenit şi i-au intrebat pe cei în cauză de unde provin acele bare metalice. Deşi bărbaţii susţineau că au luat barele respective cu acordul proprietarului acestora, jandarmii au observat că unele dintre ele aveau ceva inscripţionat, reieşind că aparţin unei firme din localitatea Saturn. Contactând telefonic patronul societăţii în cauză, jandarmii au aflat că acele bare (în fapt scheletul metalic şi mecanismul unei copertine) îi aparţin acestuia şi ar fi trebuit să fie depozitate într-un spaţiu privat.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul jandarmeriei din Mangalia unde s-au întocmit acte de sesizare, ulterior fiind predaţi împreună cu bunurile sustrase Poliţiei Mangalia pentru derularea activităţilor specifice.

furturi

furturi

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!