Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(Foto): Update: 5 autospeciale încearcă să stingă un incendiu izbucnit la Faclia! 25 de persoane s-au salvat

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 5.30, în localitatea Faclia, pe str. Taberei, nr. 22 a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență 5 autospeciale din cadrul Detașamentelor Cernavodă și Medgidia pentru lichidarea flăcărilor care cuprinseseră un ansamblu de locuințe.

7 case au luat foc. Potrivit primelor informații, 4 dintre ele au fost distruse în totalitate.

La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de 400 mp. Aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat până la ajungerea pompierilor.

Aceștia au salvat mai multe bunuri din locuințe și au evacuat un rastel de butelii. După lichidarea incendiului se vor evalua toate pagubele.

Știre în curs de actualizare. 

Update:  Potrivit ISU Constanța, au fost afectate 5 locuințe după cum urmează: trei proprietăți, de aproximativ 80 mp fiecare, au fost distruse în totalitate cu bunurile din interior. Celelalte două proprietăți au fost distruse pe suprafețe de 20, respectiv 60 mp și bunuri din interior. Ansamblul de locuințe avea o arie totală de 500 mp și era locuit de 7 proprietari. A fost afectat și acoperișul, pe o suprafață de 300 mp. Cauza probabilă a fost un mijloc de încălzire locală supraîncălzit. Incendiul a fost lichidat după 6 ore.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions