Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Foto şi Video: Victima accidentului de pe Autostrada Soarelui a ajuns la spitalul din Constanţa

Published

on

În cursul acestei zile, pe Autostrada Soarelui a avut loc un accident rutier grav. O persoană care îşi conducea autoturismul dinspre Constanţa spre Capitală a suferit un grav accident după ce a pierdut controlul direcţiei şi a intrat de pe un sens de circulaţie pe altul.

La faţa locului s-a deplasat un elicopter pentru a prelua victima şi a o transporta la cel mai apropiat spital. Potrivit biroului de presă al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, victima de 25 de ani a fost preluată în stare stabilă şi conştientă, cu un traumatism cranio cerebral şi transportată de urgenţă la Spitalul judeţean Constanţa.

În mod normal, traficul rutier pe Autostrada Soarelui ar fi trebuit să se redeschidă, deoarece în momentul în care elicopterul ce urma să o transporte pe rănită la spital a aterizat la faţa locului circulaţia a fost oprită. Până la această oră nu avem însă informaţia că s-a redeschis însă este cert faptul că pe autostradă s-a format coloană de maşini.

 

Accident

Publicată de Daniel Conciu pe Joi, 3 Mai 2018

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions