Conecteaza-te cu noi

Administratie

(Foto+video) A fost inaugurată noua școală și grădinița din satul Poiana

Published

on

În cursul zilei de azi,  primarul orașului Ovidiu, George Scupra a inaugurat noua școală și grădinița din satul Poiana. Evenimentul s-a bucurat de prezența prefectului Dumitru Jeacă și a președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu.

”Școala a fost dotată la standarde moderne pentru ca toți copiii să beneficieze de un act educativ optim, iar în exterior a fost creat un loc de joacă și un teren multisport cu gazon sintetic dotat cu nocturnă.”, precizează Biroul de presă al primăriei orașului Ovidiu.

Școala a fost construită pe terenul din fața Centrului Cultural ”Gabriel Cotabiță“  și beneficiază și de un teren de sport cu suprafață sintetică, cu o suprafață de 40×20 mp, dotat cu nocturnă. Din proiect nu s-a omis realizarea unei zone cu bănci, destinată spectatorilor. Lângă terenul de fotbal va exista un spaţiu de recreere în suprafaţă de 463 mp, cu gazon natural dotat cu bănci şi leagăne, unde se vor planta diverşi arbori. La actualul loc de joacă va fi adus nisip, iar accesul în curte se va realiza din strada Albatros.

Școala veche a fost dărâmată pentru că nu mai putea fi renovată, fiind o clădire veche de peste 50 de ani, din chirpici, cu toalete afară, așa cum sunt multe în România.

Advertisement

Startul lucrărilor de construire imobil grădiniță și școală generală în localitatea Poiana s-a dat la începutul lunii aprilie 2018. Proiectul a fost depus în cursul anului 2017 și este finanțat de către MDRAP în cadrul PNDL 2017-2020, etapa a II a contract de finanțare nr. 4365/ 14.03.2018.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions