Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

(foto + video) Asfaltările lui Negoiță. Reabilitată în primăvară, o stradă din Cernavodă pune în pericol viața cetățenilor

Published

on

Conducerea administrației locale din Cernavodă anunța în primăvară, cu surle și trâmbițe, un program amplu de reabilitare a străzilor din oraș.

“Odată cu venirea primăverii, în orașul Cernavoda se derulează mai multe lucrări.
Prin Programul lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018, Primarului orașului Cernavoda, Liviu -Cristian Negoiță și-a propus înlocuirea covorului asfaltic deteriorat de pe mai multe străzi din oraș.
Astfel că, în aceste zile, după multi ani, pe strada Medgidiei, sectorul de drum cuprins între Campus și Unitatea 2, pe o suprafață de aproximativ 6000mp se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile cu covoare asfaltice scurte.
Fiind vorba de o suprafață mare, dar și de o zonă în care traficul este intens, se lucrează pe mai multe fronturi astfel încât disconfortul din trafic să fie minim. La unele porțiuni se decopertează în timp ce pe suprafețele ce au fost deja decoperate și frezate, astăzi 25.04.2018 a și început turnarea asfaltului”, comunica primarul în primavara acestui an.

Astfel, primarul Liviu Negoiță a cuprins în lista străzilor pentru care au fost alocate fonduri pentru reabilitare și strada Mircea cel Bătrân.

“Prin Programul lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018, strada pe care se efectuează lucrări de întreținere în acest moment este Mircea cel Bătrân, unde intreaga suprafață de 5228mp a fost frezată îndepărtându-se stratul de asfalt uzat. Toată suprafața se aduce la același nivel pentru a putea turna în zilele următoare stratul de covor asfaltic. De asemenea, se ridică la cotă căminele de vizitare și receptorii pluviali”, informa primarul Negoiță în data de 20 aprilie a.c. și însoțea aceste precizări cu mai multe fotografii.

 

Patru zile mai târziu, edilul anunța că lucrările de întreținere carosabil de pe str.Mircea cel Bătrân se apropie de final

“Lucrările de întreținere ce au loc pe strada Mircea cel Bătrân din orașul Cernavoda se apropie de final.
După turnarea stratului pentru aducerea la același nivel a carosabilului, sâmbata, 21.04.2018 a început asfaltarea suprafeței de 5228mp.
Azi, 24.04.2018, mai multe utilaje se află pe stradă unde întreaga echipă lucrează intens pentru terminarea lucrării ce derulează prin ”Programul lucrări de întreținere parte carosabilă și trotuare pe anul 2018”” și se mândrea cu rezultatul.

Cum arată la… patru luni de la finalizarea lucrărilor de întreținere a carosabilului strada Mircea cel Bătrân din Cernavodă?

Iată imaginile:

 

Concluziile vă aparțin!

Notă! Primarul Liviu Negoiță nu a răspuns apelurilor venite din partea ziarului nostru pentru a lămuri situația străzii care pune în pericol viețile cetățenilor. Pentru o informare corectă a locuitorilor orașului Cernavodă, luni, 27 august a.c., “Ordinea.ro” va solicita un punct de vedere oficial cu privire la acest aspect. De asemenea, prin același document vom solicita și iformații privind valoarea lucrărilor, cu mențiunea că, în nicio informare publică a acestor lucrări, administrația a cărei activitate este coordonată de Liviu Negoiță, nu a făcut referire la banii cheltuiți.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions