Conecteaza-te cu noi

Societate

(FOTO) Zeci de preșcolari de la Grădinița nr. 44 din Constanța au ecologizat plaja Modern

Published

on

ecologizare plaja

Preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit nr. 44 au marcat programul Național ”Săptămâna Verde” printr-o acțiune de ecologizare a Plajei Modern, desfășurată în data de 25 octombrie.

Micii ecologiști, echipați cu veste, saci și mănuși au pornit hotărâți să curețe plaja și să arate că nu sunt prea mici pentru a adopta un comportament responsabil față de mediu. Alături de preșcolari s-au aflat și cadrele școlare și părinții acestora, care i-au îndrumat pe micuți pe parcursul activității de curățare a plajei.

Prin intermediul acestei acțiuni, micii voluntari și-au dorit să atragă un semnal de alarmă cu privire la efectele aruncării deșeurilor la întâmplare.

”Pentru că toți generăm deșeuri, este obligația fiecăruia dintre noi să avem un comportament cât mai corect față de mediu deoarece comportamentul nostru influențează sănătatea ecosistemelor marine și terestre.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

Advertisement

În urma acestei activități, copiii au intrat în contact cu o problemă reală de mediu și au ajutat la rezolvarea acesteia. Prin puterea exercițiului, știm că vom întâlni, peste câțiva ani, adulți cărora le pasă de mediul înconjurător.

”Felicitări micuților, cadrelor didactice și părinților pentru implicare! Ați făcut o treabă excelentă!”, au completat reprezentanții companiei de salubrizare.

Sursa foto: Polaris M Holding

ecologizare plaja

ologizare plaja

ecologizare plaja

ecologizare plaja

ecologizare plaja

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions