Connect with us

Actual

Furnizarea apei calde în Constanța a reînceput cu o avarie

Published

on

După două săptămâni de spălat la lighean sau pe la rudele care au centrale de apartament, constănțenii care folosesc sistemul centralizat de încălzire sperau că astăzi vor avea apă caldă. Numai că, vorba lui Iohannis, ghinion! Reînceperea furnizării apei calde a început cu o…avarie. Deci, nu e încă apă caldă.

TERMOFICARE CONSTANȚA SRL informează consumatorii racodați la sistemul municipal că încă din data de 30.08.2022 a demarat manevrele de umplere a instalațiilor, astfel încât să poată relua furnizarea apei calde de consum începând cu data de 01.09.2022.

„În timpul derulării manevrelor de repornire a furnizării apei calde de consum, au apărut în data de 31.08.2022 avarii pe rețeaua de transport a agentului termic a căror amploare nu permite menținerea instalațiilor în stare de funcționare, fapt ce a determinat oprirea CET Palas.

Avariile au fost identificate și în prezent se lucrează la decopertarea canalului termic și la repunerea în funcțiune a instalațiilor.

În funcție de evoluția situației vă vom informa operativ cu privire la reluarea furnizării apei calde de consum în municipiul Constanța. Estimăm că în cursul acestei seri va fi reluată furnizarea apei calde în unele zone ale municipiului Constanța.

Echipele TERMOFICARE CONSTANȚA SRL lucrează în program continuu până la repunerea în funcțiune a sistemului de termoficare.“, se arată într-un comunicat al SC Termoficare SRL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta