Conecteaza-te cu noi

Actual

Furturile de ambarcațiuni și motovehicule nautice, în atenția Poliției Transporturi!

Published

on

În perioada 30 mai – 6 iunie a.c., peste 250 de polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi, ordine publică și poliție rutieră au desfăşurat 160 acţiuni şi controale pe raza județelor Ilfov, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Galați și Brăila, pentru prevenirea și combaterea furturilor de ambarcaţiuni, motoare de ambarcaţiuni şi motovehiculelor nautice. Poliţiştii au verificat 135 de ambarcațiuni, 71 de motoare de ambarcațiuni, 5 motovehicule nautice şi 470 de autovehicule. Au fost efectuate controale la 3 societăți comerciale care repară sau depozitează ambarcațiuni de agrement. Activităţile s-au soldat cu depistarea a 28 de infracţiuni, dintre care 6 la Codul Penal (fals, uz de fals), 3 prevăzute de O.U.G. nr.23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, 3 prevăzute de Legea nr. 191/2003 (privind infracțiunile la regimul navigației civile), 15 prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) și una la O.U.G. nr. 57/2007 (privind regimul ariilor naturale protejate). Pentru comiterea acestora sunt cercetate 23 de persoane, dintre care 13 depistate în flagrant. În urma abaterilor contravenţionale constatate, au fost aplicate 349 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 125.000  de lei, dintre care 271 prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 49 prevăzute de Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a ordinii și liniștii publice, 5 prevăzute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, 3 prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor și 21 prevăzută de alte acte normative. De asemenea, în urma verificărilor, au fost indisponibilizate o ambarcațiune, 150 kg. de motorină și 320 kg. de legume și fructe.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions