Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(GALERIE FOTO) Cum arată strada Primăverii din Poarta Albă după asfaltare

Published

on

Firma care execută lucrările de asfaltare din Poarta Albă a turnat, astăzi, covor asfaltic pe mai multe artere din localitate. Este vorba de asfaltarea străzilor: Brazilor, Paltinului și Primăverii. La finalul zilei, pe pagina de facebook a autorității locale din Poarta Albă au fost postate mai multe poze cu lucrările de asfaltare pe strada Primăverii.

Iată imaginile

Amintim că, autoritatea locală din Poarta Albă a reluat lucrările de asfaltare a 42 de străzi, însumând 15,75 km de pe raza comunei. Toate străzile ce sunt asfaltate sunt la acest moment, la stadiul de piatră. Primarul Vasile Delicoti spune că, după asfaltarea străzilor, nu se va mai putea interveni la nivelul asfaltului pentru branșarea la utilități. Odată cu finalizarea acestui proiect toate străzile din comună vor avea asfalt toate arterele din Poarta Albă. Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 2.100.000 de euro, banii provenind de la bugetul stat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions