Connect with us

Politica

George Niculescu: “În Năvodari, PNL devine cea mai importantă forță politică” (drept la replică)

Publicat

la

Ca urmare a articolului publicat în data de 28 mai 2019, cu titlul: ”Dumitrașcu, PMP Năvodari: ”Vom trimite PNL și PSD în opoziție, pentru că oricum se înțeleg de minune”pentru corecta  informare a cititorilor dvs., vă solicităm următorul drept la replică: 

În primul rând, doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor din Năvodari care au ales, duminică, să se deplaseze până la secția de votare pentru a-și exercita dreptul de a vota. Pe lângă năvodăreni, le mulțumesc și celor 1809 persoane care au votat pe listele suplimentare, majoritatea fiind turiști aflați pe litoral care au dedicat din timpul lor de vacanță pentru scrutinul electoral. La sfârșitul numărării voturilor, locuitorii din Năvodari au acordat încrederea lor în principal catre Partidul Național Liberal, apoi către celelalte formațiuni politice.

Prin voturile obținute de PNL la aceste alegeri din partea locuitorilor orașului, efortul organizației noastre a fost confirmat, iar în Năvodari, PNL devine cea mai importantă forță politică. Munca noastră nu se termină aici, ci va continua ca și până acum, în interesul năvodărenilor.

PNL rămâne, la Năvodari, un partid de opoziție care va critica de fiecare dată când derapajele PSD îi vor afecta pe cetățeni și, în același timp, va veni cu proiecte și soluții de ori câte ori cetățenii o solicită.

Declarațiile domnului de la PMP sunt contrazise de toate acțiunile și proiectele inițiate de către colegii mei din Năvodari, iar votul de duminică a confirmat efortul nostru. Totodată, țin să îi aduc aminte domnului de la PMP că, dacă cineva are o înțelegere cu PSD, acela este PMP, partid care este la putere prin președintele lor, Claudiu Palaz, omul care este brelocul de aur al celor de la PSD, din 2016. Această colaborare PMP-PSD a fost sancționată de către electoratul din Năvodari, fapt care a plasat PMP-ul, in aceste alegeri, pe un modest loc 4.

Așa că, domnule consilier PMP, vă recomand cu toată considerația, să încercați să vă convingeți șeful de partid să renunțe în a mai sprijini PSD-ul și să îi asigure majoritatea, atât la Consiliul Județean Constanța, precum și la Consiliul Local Municipal.

În concluzie, PNL rămâne principalul partid de opoziție față de PSD și, atât timp cât sunt președinte la Năvodari, implicat în activitatea partidului la nivel județean, voi susține un PNL puternic, transparent, alături de cetățeni.

Președintele PNL Năvodari, George Niculescu

Vă punem la dispoziție și articolul pentru care președintele PNL Năvodari a solicitat redacției “Ordinea.ro” dreptul la replică:

Dumitrașcu, PMP Năvodari: ”Vom trimite PNL și PSD în opoziție, pentru că oricum se înțeleg de minune”

 

Comments

comments

Politica

Iohannis vrea o prezență crescută a trupelor NATO în România: „Nu e cazul ca vreun cetățean să se teamă de ceea ce va urma“

Publicat

la data de

Scris de

Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, după ședința CSAT, că în cadrul ședinței au fost aprobate mai multe măsuri în contextul tensiunilor de la granița Ucrainei cu Rusia. Printre acestea se numără creșterea prezenței aliate pe teritoriul României, ca o măsură de siguranță și revizuirea în regim de urgență a proiectelor privind siguranța națională. Iohannis a spus că „nu e cazul ca vreun cetățean român să se teamă de ceea ce va urma“.

„Am examinat măsurile privind dezvoltarea capacității de răspuns la noile provocări de securitate. Am făcut o analaiză completă a situației din regiune, inclusiv din punct de vedere militar. România are 600 de kilometri de frontieră cu Ucraina si trebuie să fim pregătiți pentru orice. Actuala criză nu este doar despre Ucraina, este vorba despre securitatea spațiului euro-atlantic. Este nevoie de unitate și solidaritate în NATO. Avem un dialog permanent în cadrul OSCE și UE. Criza afectează securitatea și stabilitatea internaționale. Aceste demersuri ale Rusiei reliefiează folosirea forței împotriva Ucrainei, cu toate consecințele. Ne preocupă folosrea tacticilor hibride care complică capacitatea de reacție. Am analizat atacurile cibernetice, până la utilizarea energiei pentru a atinge ținte, sau până la folosirea propagandei. România a susținut și continuă să susțină abordarea actuală. Am fost activi implicați în negocieri. Dialogul diplomatic trebuie să aibă un rol primordial în detensionarea situației”, a spus Klaus Iohannis.

El a afirmat că România se pregătește și să primească refugiați.

“Am decis în CSAT să continăm măsurile de creștere a prezenței SUA CSAT va gestiona eventualele intrări de refugiați. Vor fi urgentate proiectele de lege referitoare la securitatea națională. Șeful Statului Major vine cu un plan pentru continuarea colaborării cu NATO. România, ca membru NATO, se bucură în prezent de toate garanțiile de securitate și nu e cazul ca vreun cetățean al României să se teamă. Îi asigur pe români că luăm toate măsurile ca populația să fie protejată”, a spus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Legea care prevedea ca în cazul infracțiunilor minore audierile să se realizeze online, respinsă de CCR

Publicat

la data de

Scris de

Judecătorii Curții Constituționale au respins, astăzi, legea inițiată de parlamentari ai PNL, care propunea ca în cazul infracțiunilor minore, audierile să se realizeze online. De asemenea, legea propunea ca un om care a comis o infracțiune, de exemplu, pe litoral și el locuiește în Cluj, să fie audiat online pentru a nu se mai deplasa la fiecare termen.

”A admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Guvernul României și a constatat că este neconstituțională, în ansamblul său, Legea pentru completarea Ordonanței Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor.”, arată judecătorii CCR.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Firmele din HoReCa ar putea fi scutite de o parte din impozit. Mircea – Titus Dobre: „Măsura este incompletă“

Publicat

la data de

Scris de

Guvernul ar putea institui scutirea de la impozit, pentru o perioadă de 180 de zile, a contribuabililor care desfășoară activități în domeniul HoReCa, au declarat surse guvernamentale pentru stiripesurse.ro. Potrivit sursei citate, măsura este luată în calcul pentru că starea de alertă o să fie prelungită, iar restricțiile afectează desfășurarea activității companiilor care oferă servicii în hoteluri, baruri, restaurante.

Scutirea de impozit specific, analizată la Guvern, este gândită pentru persoanele juridice române care desfășoară activități corespunzătoare codurilor CAEN: 5510 – “Hoteluri și alte facilități de cazare similare”, 5520 – “Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”, 5530 – “Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere”, 5590 – “Alte servicii de cazare”, 5610 – “Restaurante”, 5621 – “Activități de alimentație (catering) pentru evenimente”, 5629 – “Alte servicii de alimentație n.c.a.”, 5630 – “Baruri și alte activități de servire a băuturilor”.

Propunerea a fost comentată pentru Ordinea.ro de fostul ministru al Turismului, Mircea-Titus Dobre, actualul președinte al UGIR Constanța.

„Aceasta măsura ar fi trebuit completată prin scutirea impozitelor asupra bunurilor mobile, imobile, dar și pentru obligațiile de plată privind angajații.“, a spus fostul ministru al Turismului.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: