Connect with us

Politica

George Niculescu: “În Năvodari, PNL devine cea mai importantă forță politică” (drept la replică)

Published

on

Ca urmare a articolului publicat în data de 28 mai 2019, cu titlul: ”Dumitrașcu, PMP Năvodari: ”Vom trimite PNL și PSD în opoziție, pentru că oricum se înțeleg de minune”pentru corecta  informare a cititorilor dvs., vă solicităm următorul drept la replică: 

În primul rând, doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor din Năvodari care au ales, duminică, să se deplaseze până la secția de votare pentru a-și exercita dreptul de a vota. Pe lângă năvodăreni, le mulțumesc și celor 1809 persoane care au votat pe listele suplimentare, majoritatea fiind turiști aflați pe litoral care au dedicat din timpul lor de vacanță pentru scrutinul electoral. La sfârșitul numărării voturilor, locuitorii din Năvodari au acordat încrederea lor în principal catre Partidul Național Liberal, apoi către celelalte formațiuni politice.

Prin voturile obținute de PNL la aceste alegeri din partea locuitorilor orașului, efortul organizației noastre a fost confirmat, iar în Năvodari, PNL devine cea mai importantă forță politică. Munca noastră nu se termină aici, ci va continua ca și până acum, în interesul năvodărenilor.

PNL rămâne, la Năvodari, un partid de opoziție care va critica de fiecare dată când derapajele PSD îi vor afecta pe cetățeni și, în același timp, va veni cu proiecte și soluții de ori câte ori cetățenii o solicită.

Declarațiile domnului de la PMP sunt contrazise de toate acțiunile și proiectele inițiate de către colegii mei din Năvodari, iar votul de duminică a confirmat efortul nostru. Totodată, țin să îi aduc aminte domnului de la PMP că, dacă cineva are o înțelegere cu PSD, acela este PMP, partid care este la putere prin președintele lor, Claudiu Palaz, omul care este brelocul de aur al celor de la PSD, din 2016. Această colaborare PMP-PSD a fost sancționată de către electoratul din Năvodari, fapt care a plasat PMP-ul, in aceste alegeri, pe un modest loc 4.

Așa că, domnule consilier PMP, vă recomand cu toată considerația, să încercați să vă convingeți șeful de partid să renunțe în a mai sprijini PSD-ul și să îi asigure majoritatea, atât la Consiliul Județean Constanța, precum și la Consiliul Local Municipal.

În concluzie, PNL rămâne principalul partid de opoziție față de PSD și, atât timp cât sunt președinte la Năvodari, implicat în activitatea partidului la nivel județean, voi susține un PNL puternic, transparent, alături de cetățeni.

Președintele PNL Năvodari, George Niculescu

Vă punem la dispoziție și articolul pentru care președintele PNL Năvodari a solicitat redacției “Ordinea.ro” dreptul la replică:

Dumitrașcu, PMP Năvodari: ”Vom trimite PNL și PSD în opoziție, pentru că oricum se înțeleg de minune”

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!