Conecteaza-te cu noi

Politica

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei: “Reprezentanții KMG Internațional ne-au asigurat că nu există probleme cu stocurile și livrările de produse petroliere”

Published

on

În contextul actualului conflict militar din Ucraina, reprezentanții KMG Internațional ne-au asigurat că nu există probleme cu stocurile și livrările de produse petroliere, chiar dacă in perioada 11 martie – 04 aprilie rafinăria Rompetrol își va sista activitatea pentru o revizie programată, anunță George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, într-o postare făcută pe contul său de Facebook.

“În cadrul întâlnirii de lucru cu E.S. Nurbakh Rustemov, Ambasadorul Republicii Kazahstan, Azamat Zhangulov – reprezentant al KMG International și Abdibaitov Iskander – director General al Direcției Dezvoltare Strategică la care am participat alături de dl. Virgil Popescu, ministrul Energiei, reprezentanții KMG Internațional și-au exprimat interesul de a continua să investească în sectorul energetic românesc, dar și de a se extinde pe piața energetică europeană”, explică secretarul de stat din cadrul Ministerului Energiei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions