Conecteaza-te cu noi

Politica

George Simion, dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

Published

on

George Simion are dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat, au declarat sursele G4Media. Liderul partidului extremist AUR a făcut accident, în luna aprilie a acestui an, în Buzău, după cum rezultă din dialogul lui Simion cu polițiștii, vineri dimineață, în timpul unui scandal din Piața Victoriei.

În timpul accidentului produs de Simion o persoană a fost rănită, au confirmat pentru G4Media surse judiciare. Dosarul penal deschis în urma rănirii persoanei respective a fost clasat pentru că victima nu a depus plângere, au mai explicat sursele G4Media. Simion a rămas însă cu permisul suspendat din cauza accidentului propriu-zis.

În timpul scandalului de vineri dimineață, din Piața Victoriei, unul dintre polițiști a fost agresat de George Simion, conform surselor G4Media, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj.

Simion a avut, în această dimineață, o primă reacție după ce a fost luat pe sus de mascați, noaptea trecută, și dus din Piața Victoriei, acolo unde AUR avea amplasat un autocar pe care autoritățile au vrut să îl ridice. Automobilul servea drept recuzită pentru protestul pe care AUR vrea să îl organizeze în weekend, împotriva exploziei facturilor.  Simion a fost invitat să meargă la poliție să dea declarații privind amplasarea autocarului în Piața Victoriei, însă a refuzat, așa că a fost dus cu forța.

Advertisement
„Toată schema a fost să ne dea jos din autocar, să mă ducă sub pretexte false la poliţie. Pentru că am o ordonanţă de clasare din august despre care acum am aflat. Toată schema loe a fost să ne scoată din autocar cu forţa, cu mascaţii, cu jandarmii. Asta voiau să facă cu jandarmii ca să elimine protestul de aici”, a spus liderul AUR, George Simion, după ce a fost dus la Poliţie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions