Connect with us

Politica

George Vișan se retrage din activitatea politică: „Rămân simplu membru PSD“

Published

on

Calculele politice de moment arată că la Constanța PNL ar putea să obțină 4 mandate de deputat, PSD – 3 mandate de deputat, USR-PLUS – 2 mandate de deputat și AUR – 2 mandate de deputat. La Senat, PNL obține 2 mandate, iar PSD, USR și AUR câte unul. De precizat că în situația prezentată nu a fost luată în calcul redistribuirea de la nivel național.

Ținând cont de aceste calcule, printre cei care nu au reușit să obțină se numără și social democratul George Vișan. Deși a avut o activitate bogată în Parlamentul României în calitate de deputat, George Vișan a fost pus pe un loc neeligibil pe lista de candidați. În noile condiții date, Vișan a declarat în exclusivitate pentru Ordinea.ro că renunță la activitatea politică și că va rămâne doar un simplu membru al PSD. El a afirmat că, în ceea ce privește activitatea sa profesională, se va retrage în mediul privat acolo de unde a și venit.

În ceea ce privește activitatea sa parlamentară, George Vișan a avut 94 de proiecte de legi inițiate, 32 de legi adoptate, din care trei au fost persoanale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta