Connect with us

Politica

Gigi Becali vrea să îi ia locul lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Gigi Becali este primul contracandidat al actualului președinte al României. El susține că îl va “detrona” pe Klaus Iohannis la următoarele alegeri prezidențiale. Chiar dacă până la alegerile prezidențiale mai sunt doi ani, iar Becali a mai candidat la prima funcție în stat și nu a reușit să adune decât 1,91 % din totalul voturilor exprimate, patronul FCSB nu se lasă.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis va mai prinde şi următorul mandat, Gigi Becali a dat un răspuns neaşteptat. “Lasă că îl detronez eu. Stați fără griji că il detronez eu”, a punctat Gigi Becali.

Amintim că Gigi Becali a mai candidat la Președinție în anul în 2009. Adunase 270.000 de semnături și a candidat pentru președintia României, sub sloganul “credință, nădejde și dragoste”, însa rezultatul a fost sub așteptări. Gigi Becali a adunat doar 1,91%.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Constanța. PNL a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Conducere PNL Constanţa a depus, astăzi, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. La Camera Deputaților, lista PNL este deschisă de președintele organizației, Bogdan Huţucă, iar la Senat de Septimiu Bourceanu.

„Venim în fața constănțenilor cu o echipă câștigătoare. Munca acestei echipe a contribuit la trei victorii consecutive ale liberalilor în alegeri. Împreună am câștigat alegerile europarlamentare în 2019 când am dus cel mai mare număr de europarlamentari la Bruxelles. Împreună am câștigat în toamna anului trecut alegerile prezidențiale și tot împreună am reușit o victorie istorică la Constanța, când alături de constănțeni am spus stop abuzurilor, stop blocajelor și stop unei administrații toxice marca PSD. Parte din această echipă câștigătoare astăzi conduce primăriile din județul Constanța, va conduce instituții și autorități publice și va reprezenta constănțenii în Parlamentul României. O să vorbim cetățenilor despre justiție, despre alocarea unor resurse fără precedent“

Iată lista de candidați:

Camera Deputaţilor

Bogdan Huțucă

Mircea Banias

Marian Crușoveanu

Bogdan Bola

Sorin Mihai

Mihnea Drumea

Adriana Câmpeanu

Mihaela Scrieciu

Dorin Opreanu

Andrei Dimancea

Cristian Zahariuc

Dănuț Constantin Pață

Luchian Nichita

Elena Carmen Bratu

Senat

Septimiu Bourceanu

George Niculescu

Dana Dina

Mariana Mitra

Alexandru Bobe

Bogdan Drugă

Marius Ion Sponoche

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

PSD Constanța se zguduie din temelii. LUCIAN LUNGOCI, DEMISIE din funcția de secretar executiv

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Apele se tulbură și mai tare în PSD Constanța. Secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Constanța, Lucian Lungoci și-a dat demisia din funcția pe care o deține. Potrivit unor surse din PSD, se pare că decizia lui Lungoci a plecat de la jocurile care s-au făcut cu listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Amintim că, inițial, Lungoci a fost numit pe locul patru în lista de candidați la alegerile parlamentare, după Horia Marius Ţuţuianu, Ileana Cristina Dumitrache și Decebal Făgădău. O decizie finală va fi luată astăzi la București.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Surse: Lista de candidați a PSD Constanța, tot în discuții. Marele perdant: Horia Țuțuianu?

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Liderii PSD de la București nu au ajuns la un consens în ceea ce privește lista de candidați la parlamentare. O decizie finală ar urma să fie luată mâine. Surse din PSD au declarat pentru Ordinea.ro că în urma discuțiilor de azi, lista la Camera Deputaților s-a modificat:

  1. Lucian Lungoci
  2. Decebal Făgădău
  3. Cristina Dumitrache
  4. George Vișan.

Inițial, lista PSD la Camera Deputaților era următoarea:

Camera Deputaților:

Horia Marius Ţuţuianu

Ileana Cristina Dumitrache

Decebal Făgădău

Lucian Lungoci

Vişan George

În ceea ce privește Senatul, și aici vor fi ceva modificări, iar sursele Ordinea.ro spun că Țuțuianu va fi inclus pe lista de la Senat.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: