Conecteaza-te cu noi

Actual

Grav accident rutier în județul Constanța

Published

on

accident dn

În cursul zilei de astăzi, 29 noiembrie, în județul Constanța s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Evenimentul a avut loc pe DN 22, în apropiere de localitatea Sibioara.

Din primele informații, sunt 3 victime, posibil încarcerate.

La fața locului s-au deplasat următoarele resurse: Saj B2, Smurd B și Smurd C.

Advertisement

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma acestui accident au rezultat 2 victime.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, o victimă – respectiv șoferul uneia dintre mașini – a fost transportată la spitalul județean, conștientă,  cu traumatism cranio cerebral, traumatism de membre superioare și traumatism toracic. Cea de-a doua victimă a refuzat transportul la spital.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions