Connect with us

Actual

Grav accident rutier în localitatea Corbu cu două victime încarcerate

Published

on

Astăzi, 2 septembrie, în jurul orei 8.25 s-a produs un grav accident rutier în localitatea Corbu, lângă moară, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al ISU Constanța, la fața locului sunt  patru victime, dintre care două au rămas încarcerate.

Intervin următoarele forțe de salvare: o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, un SMURD C, precum și două ambulanțe SAJ.

La ora actuală se acționează pentru extragerea celor două victime încarcerate.

Update: La accident au fost găsite două victime în stop cardiorespirator, un șofer și un pasager. S-a efectuat protocol de resuscitare, din păcate fără rezultat. Cei doi au fost declarați decedați.

Alte două victime vor fi transportate la spital.  Una dintre ele – un copil în vârstă de 13 ani – are politraumă, este conștientă și va ajunge la unitatea medicală pentru investigații suplimentare, iar alta este conștientă, cu un traumatism de coloană cervicală. Este vorba despre cel de-al doilea conducător auto implicat în accident, o femeie.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!