Connect with us

Actual

Grav accident rutier între Techirghiol și Movilița

Published

on

În această seară, în jurul orei 21.25, s-a produs un accident rutier între localitățile Techirghiol și Movilița, în care un autoturism s-a răsturnat. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină, iar la fața locului s-au deplasat cu un  echipaj SMURD B și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la stația Tuzla.

La locul accidentului au găsit 2 victime. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, asistat de SMURD B, a refuzat transportul la spital.

Un alt bărbat, de 31 de ani, care se afla la volanul autoturismului, este  inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul CT 60 EMU, va fi predat echipajului SMURD C și apoi transportat la spital.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!