Connect with us

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Cernavodă spre Medgidia

Published

on

smurd

Un grav accident rutier s-a produs în acestă după amiază, în jurul orei 17.30, la ieșirea din Cernavodă spre Medgidia. Mai exact este vorba despre o autoutilitară în care se aflau patru persoane și care s-a răsturnat pe drumul vechi spre ecluza Cernavodă. O persoană a fost prinsă sub cabină și alte trei au fost rănite.

La fața locului au fost direcționate următoarele resurse: 2 Saj B2, un Smurd B și un Smurd C.

Din primele informații, o persoană a rămas  încarcerată. Aceasta este în stop cardiorespirator.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Tatarici, la acest accident au fost găsite patru victime – o victimă în stop cardiorespirator, predată în curs de resuscitare la spitalul din Cernavodă unde, din păcate, a fost declarat decesul,  o victimă cu traumatism de membru superior, una cu traumatism cranian și cea de-a patra cu traumatism de membru inferior. Toate victimele au ajuns la spitalul din Cernavodă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!