Connect with us

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Hârșova, cu opt victime, dintre care patru sunt copii

Published

on

accident sibioara

Update: Toate cele opt victime vor fi transportate la spitalul județean Constanța – trei adulți și patru copii vor fi transportați cu Autospeciala de Transport Victime Multiple, iaar un adult va pleca cu echipajul ambulanței din cadrul SAJ.

Știre inițială: 

Astăzi, 8 aprilie, la ieșirea din orașul Hârșova spre Tulcea a avut loc un grav accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Biroului de presă al Serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului au ajuns rapid o ambulanță Saj B2 și un echipaj Smurd B. Salvatorii au găsit la locul accidentului 8 victime, care au fost transportate la spitalul din Hârșova.

”La accident au fost găsite 8 victime conștiente/cooperante, 4 adulți și 4 copii. Toți au fost transportați la Spitalul Hârșova.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!