Conecteaza-te cu noi

Actual

Grav accident rutier la ieșirea din Tuzla spre Costinești. O mașină s-a răsturnat

Published

on

În cursul zilei de azi, la ieșirea din localitatea Tuzla spre Costinești a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre acestea s-a răsturnat. Din primele informații se știe doar că sunt cel puțin două victime.

La fața locului au fost direcționate de urgență echipaje ale poliției rutiere, precum și un Saj C2 și un Smurd B. Traficul rutier este blocat.

Știre în curs de actualizare.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 39, la ieșire din localitatea Tuzla către Mangalia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, unul fiind răsturnat pe suprafața carosabilă. A rezultat rănirea a 3 persoane, care sunt evaluate medical la fața locului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt intense.

Advertisement

Totodată, precizăm că se circulă în condiții de agomerație și în alte zone ale DN 39, în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia și Vama Veche.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, în urma acestui accident au rezultat cinci victime. Toate sunt conștiente, iar trei dintre ele sunt transportate la spitalul județean. Este vorba despre un copil în vârstă de 7 ani, un bărbat și o femeie. Copilul are traumatism al membrelor inferioare, traumatism de bazin, precum și traumatism cranio-facial. Bărbatul are traumatism al membrelor superioare, iar femeia are traumatism toracic.

Celelalte două victime, care nu au necesitat transportul la spital, sunt un bărbat și o femeie cu traumatisme minore.

Foto: InfoTrafic Constanța/ Robert Bete

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions