Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Politica

Grindeanu lasă să se înțeleagă că nu e de acord cu ideea comasării alegerilor: Sunt adeptul păstrării unui calendar normal

Published

on

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeau (PSD), este de părere că toate alegerile din acest an ar trebui să fie „la timpul lor”, lăsând astfel să se înțeleagă că nu susține comasare lor.

„Eu, de principiu, susțin ca fiecare alegere să fie la timpul lor. Acum, sigur, e un semn de întrebare legat de locale. Dacă vă aduceți aminte, alegerile locale se țineau undeva la începutul verii, din 1990 încoace. Se țineau la sfârșit de mai, început de iunie. O singură excepție a fost acum patru ani, când pe perioada de pandemie și pe urgență s-a făcut alegerile în septembrie. Mi-e greu să fac o analiză, dar eu sunt adeptul păstrării unui calendar normal, știut foarte bine de toată lumea”, a spus Sorin Grindeanu, astăzi.

Legat de susținerea alegerilor europarlamentare în Diaspora pe parcursul a două zile, Grindeanu a spus că așa a fost și acum cinci ani și nu vede de ce nu ar fi și acum posibil.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions