Connect with us

Politica

Guvernul interimar Cîțu REaprobă indicatorii tehnico-economici ai proiectului “Sală Polivalentă 5.000 de locuri Constanța” – document

Published

on

Săptămâna aceasta se desfășoară una dintre ultimele ședințe ale guvernului interimar Cîțu. Zeci de hotărâri urmează să fie adoptate, miercuri, 10 noiembrie. Pe ordinea de zi se află și un proiect care vizează municipiul și județul Constanța. Este vorba despre proiectul de hotărâre pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Sală Sport Polivalentă 5.000 locuri”, municipiul Constanța, județul Constanța.

Iată documentul:

HG 37

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!