Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Politica

Guvernul vrea ca medicii să nu mai plece din țară. Se anunță scoaterea la concurs a mii de posturi

Published

on

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, astăzi, în ședința de Guvern că vrea cu orice preț să păstreze medicii în țară. Șeful Guvernului spune că sunt aproximativ 4.500 de medici în care statul român a investit sute de milioane de euro și trebuie să se asigure aceștia sunt păstrați în țară.

„Tot ca o prioritate în acest început de an, vreau să rezolvăm rapid problema medicilor rezidenți care au promovat examenul de specialitate la sfârșitul anului trecut. Sunt aproximativ 4.500 de medici în care statul român a investit sute de milioane de euro și trebuie să ne asigurăm că îi păstrăm în țară. De aceea, în perioada imediat următoare, Ministerul Sănătății și Ministerul Dezvoltării trebuie să actualizeze listele cu posturi vacante și să vină în Guvern cu noi memorandumuri de scoatere la concurs a acestora. Rog, de asemenea, și Ministerul Finanțelor să coopereze pentru ca acest lucru să se întâmple rapid.“, a spus Ciolacu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions