Connect with us

Societate

Halterofilul Ionuț Tuca, din cadrul CSO Ovidiu, a câștigat Cupa României la seniori

Published

on

ionut tuca

În perioada 9 – 12 mai a.c., în Sala Polivalentă din Bascov – Pitești s-au desfășurat Campionatele Naționale de Haltere Seniori – Calificări și Cupa României 2023.

În competiție au fost prezenți 150 de sportivi, cu vârste de până la 35 de ani, de la 25 de cluburi din toată țara.

La aceste Campionate au participat si sportivii CSO Ovidiu, care au obținut rezultate foarte bune.

Concret, Ioana Țurcanu a concurat la categoria 76 kg și a obținut  locul 4. Sora sa, Gabriela Țurcanu a obținut locul 2 la categoria 87 kg, iar Ionuț Tuca a câștigat locul I și Cupa României la categoria 102 kg.

”Cei trei sportivi au  concurat la un nivel bun și ne dorim ca la etapa finală rezultate să crească!

Mulțumim Primăriei orașului Ovidiu, domnului Primar și, în mod deosebit, spitalului OCH din Ovidiu, care asigură sportivilor cele mai bune metode de recuperare rapidă, vitaminizare și echipament de cea mai bună calitate!”, a precizat antrenorul Eduard Simineanu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!