Connect with us

Actual

Hârșova. Accident rutier provocat de un ”șofer” fără permis de conducere

Published

on

În această dimineață, în jurul orei 8.00, în orașul Hârșova a avut loc o tamponare.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cășăriei s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că impactul s-a produs între 2 autoturisme, unul fiind condus de un bărbat, de 24 de ani, iar celălalt parcat.

”În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

În cauză au fost întocmit dosar penal.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!