Conecteaza-te cu noi

Politica

Horia Constantinescu, START în campania electorală pentru Primăria Constanța. Plantează tei și aluni pentru copii și… veverițe

Published

on

Plecat cu surle și trâmbițe din rândurile Partidului Social Democrat, șeful (încă) OPC Constanța, Horia Constantinescu își începe campania pentru alegerile locale din acest an, după ce a anunțat că este interesat de fotoliul de primar al municipiului Constanța.

Prima acțiune din precampania electorală vizează plantarea de pomi. Toți cei care îl susțin sunt invitați pe 8 martie să i se alăture și să planteze pomi. Vor fi plantați tei și aluni pentru copii și veverițe, spune Horia Constantinescu. Pomii vor fi plantați în locul tăierii florilor. Pentru această activitate, Horia Constantinescu transmite că a mobilizat deja un număr de constănțeni, dar așteaptă mult mai mulți.

“Pe data de 8 martie lansez ideea plantarii unor pomi (555 de tei si aluni – pentru copii si veverite), in locul taierii florilor! Am mobilizat un numar de constanteni, dar ne dorim mai multi! Vrem, sa umplem golurile ramase in trotuare, cele care asteapta sa “le puna cineva pomul”! Evenimentul va fi lansat si pe pagina mea de Facebook, unde astept mesajele celor ce vor dori sa participe! Ne trebuie adresele gropilor!”, transmite candidatul Constantinescu.

Despre cum a plecat din PSD și ce i-a transmis Felix Stroe, președintele PSD Constanța, citiți într-un articol “Ordinea.ro”:

Horia Constantinescu, mărul discordiei în PSD Constanța. Ce mesaj i-a transmis Felix Stroe

Advertisement

NOTĂ! În urma solicitării, ANPC îi suspendă lui Horia Constantinescu dreptul de a-și exercita funcția deținută în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions