Connect with us

Administratie

Horia Țuțuianu câștigă DEFINITIV procesul cu inspectorii ANI

Published

on

Horia Țuțuianu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a câștigat DEFINITIV procesul cu Agenția Națională de Integritate.

https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=200000000370708

Reamintim că inspectorii de Integritate au constatat că actualul parlamentar PSD s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada mandatului 2012-2016, întrucât ar fi exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație al S.C. Neptun Olimp S.A.

Prin mai multe declarații publice, Horia Ţuţuianu a arătat că nu a existat nici o incompatibilitate în acest sens.

De la ce a plecat procedul cu ANI, găsiți într-un articol semnat de Tatian Iorga, jurnalist Ordinea.ro:

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, a câștigat pe fond procesul cu ANI

Decizia pronunțată de Curtea Supremă, miercuri, 6 aprilie a.c., este definitivă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!