Connect with us

Administratie

Horia Țuțuianu, șeful CJ Constanța, proiect de colaborare cu maghiarii din Harghita. Ce conține documentul

Published

on

Consilierii județeni din Constanța vor avea spre dezbatere în vederea aprobării o propunere a șefului administrației județene care privește intenția CJ Constanța de a colabora cu autoritatea județeană din Harghita.

Conform documentului, experiența ar urma să fie una educațională, culturală și care vizează dezvoltarea de proiecte comune.

“Având în vedere repetatele întâlniri care au avut loc între delegațiile județelor Constanța și Harghita și schimburile de experiență prilejuite de acestea, ținând cont de relațiile de parteneriat inițiate de conducerea județenelor noastre, dar și de către reprezentanții sferei civile și private, în virtutea cărora se conturează posibilitatea unei colaborări pe mulriple planuri, Marius Horia Țuțuianu, peședintele Consiliului Județean Constanța și Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, își exprimă intenția de a propune Consiliilor Județene Constanța și Harghita declarația de mai jos”:

4

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!