Actual

Hoţ care a spart un imobil, prins de poliţiştii Secţiei 1 Constanţa! A fost reţinut

apr. 03, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, în municipiul Constanţa a fost surprins de către poliţiştii secţiei 1 un tânăr de 32 de ani care avea asupra lui două genţi burduşite bine. În momentul în care a fost identificat, oamenii legii au aflat că bărbatul, Amet Ibram, are 32 de ani şi este din localitatea Cumpăna.

În genţi au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un aparat foto, accesorii electronice și mai multe obiecte de artizanat, acestea fiind furate din incinta unui imobil, de pe raza municipiului Constanța. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. La activitate a participat și un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!