Conecteaza-te cu noi

Administratie

Huțucă (PNL): „E timpul pentru reintroducerea alegerilor din două tururi pentru primari“

Published

on

Moțiunea a trecut! Guvernul Dăncilă pleacă acasă! Printre primii parlamentari constănțeni care au reacționat se numără deputatul de Constanța al PNL Bogdan Huțucă, președintele liberalilor din județ, a declarat că partidul său a fost principalul moderator în această bătălie pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă.

„Am votat pentru moțiune pentru că acesta era singurul gest patriotic pe care îl putea face un om politic care pune interesele țării pe primul loc. Partidul Național Liberal este pregătit să preia guvernarea pentru a opri degradarea economică, morală și spirituală generată de 3 ani de guvernare socialistă. Votul de azi este o continuare firească a votului românilor de la alegerile europarlamentare și de la referendum. Greul de acum începe. Sunt însă sigur că parteneriatul dintre președintele Iohannis, Partidul Național Liberal și români va fi unul câștigător. Împreună vom construi o Românie normală, pentru românii de azi și pentru generațiile viitoare“, a scris Huțucă pe Facebook.

Contactat telefonic de Ordinea.ro, Huțucă a declarat că singura soluție în momentul de față este întoarcerea la electorat, adică provocarea de alegeri anticipate. Liberalul constănțean a mai spus că e momentul pentru a forța reintroducerea votului din două tururi pentru primar, dar asta depinde de toate formațiunile care au pus umărul la dărâmarea Guvernului PSD.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions