Connect with us

Stiri

Iahtul lui Onasis, la Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la

Iahtul privat Christina O, care a aparținut miliardarului grec Aristotel Onassis, a sosit pe 5 iulie 2016, în Portul Constanța, la terminalul de pasageri.
Iahtul poartă numele fiicei lui Onassis, Christina, și a avut la bord, de-a lungul anilor, personalități precum: Maria Callas, John F. și Jaqueline Kennedy, Richard Burton și Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Greta Garbo, Winston Churchill, Grace Kelly etc.  Nava, fost antisubmarin canadian, a fost preluată de Onassis în anul 1954, la preț de fier vechi, și reamenajată cu consilierea celor mai mari designeri ai vremii, suma cheltuită fiind de 4 milioane dolari.
Christina O este dotat cu 18 apartamente de lux și unul special, în prezent fiind considerate mici față de standardele actuale. Piscina în aer liber de la pupa are un mozaic care înfățisează un minotaur. La apăsarea unui buton, acesta se ridică și devine ring de dans.
În 1998 a fost cumparată de magnatul grec John Paul Papanicolaou, un prieten al familiei Onassis, care a deținut-o până în anul 2012. De atunci poate fi închiriată pentru croaziere private.
Iahtul Christina O are o lungime de 99,06 metri, atinge o viteză maximă de 19 noduri, echipajul este format din 35 de persoane și poate găzdui 34 de pasageri. Pe puntea de promenade, iahtul are și un heliport.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: