Conecteaza-te cu noi

Actual

Iarnă ca odinioară! Bucuria copiilor!

Published

on

Cu siguranță, un strat gros de zăpadă de 31 cm, cât a fost înregistrat de  Centrul de meteorologie Constanța la ora 10.00, nu a  fost de multă vreme la Constanța. La fel de sigur este faptul că temperatura de minus 11 grade nu este obișnuită pentru această parte a țării. Iar temperatura resimțită este una dintre cele mai scăzute din România, din cauza vântului care nu dă semne că ar vrea să se oprească. Așa că, iarna-i grea, omătul mare! Astăzi este duminică, așadar lumea stă acasă și se gândește cu groază la ziua de mâine, când trebuie să fie la serviciu. Dar copiii sunt foarte fericiți. Cei mai mulți dintre ei sunt pe stradă, cu săniile trase de părinți. Se bucură de minunăția de iarnă ce a dat peste Constanța. Peste întreg județul, vreau să zic! Unii dintre ei nu au văzut în scurta lor viață un strat de nea atât de consistent! Alții au văzut, însă la munte. Iar acum se bucură! Dar greul nu s-a sfârșit. Potrivit meteorologilor, încă ne așteaptă temperaturi scăzute. Poate că ninsoarea se va opri, dar este, oricum, suficient de mare!  (Mulțumesc, Andreea, pentru poză).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions