Connect with us

Actual

Iată ce a decis Protecția Copilului referitor la micuțul lăsat singur în casă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul acestei dimineți,  v-am informat că pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost, din nou, solicitați pe strada Suceava din  Constanța unde un copil lăsat singur în casă plângea de mama focului. Din fericire, nu au fost înregistrate probleme, însă Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța s-a sesizat în acest caz  și o echipă de specialiști s-a deplasat la domiciliul cu pricina. Potrivit unei prime evaluări la fața locului, nu s-a impus luarea vreunei măsuri de protecție a minorului în vârstă de 5 ani, acesta fiind bine îngrijit iar condițiile de acasă fiind bune. Potrivit informațiilor de care dispunem, în momentul în care concubina tatălui, care a ajuns rapid acasă, i s-a adresat copilului, acesta s-a potolit imediat, semn că între ei există o bună înțelegere. Părinții copilului sunt despărțiți iar el a rămas în grija tatălui. Numai că în aceste zile bărbatul este plecat din țară, în Germania din câte se pare, iar de micuț se ocupă concubina sa. În cursul zilei de azi, ea se va prezenta cu copilul la sediul DGASPC Constanța pentru o discuție mai amplă și consiliere iar, în momentul în care tatăl va ajunge acasă, va avea loc o nouă consiliere. În urma acestor discuții și evaluări se va decide dacă este necesară instituirea vreunei măsuri de protecție în cazul copilului.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Dobrogea, sub cod galben de vânt

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți,  județul Constanța s-a aflat sub cod galben de polei. Între timp, temperatura aerului a crescut așa că nu mai poate fi vorba de îngheț. La această oră, la Constanța sunt 9 grade Celsius dar de cod galben tot nu am scăpat.

Acesta a fost emis la ora 21.00 și va fi valabil cel puțin până mâine la ora 3.00.

De această dată, este pentru vânt puternic, care va sufla cu viteze de 55-65 km/h.  Sunt afectate atât județul Constanța, cât și Tulcea.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Trei constănțeni au fost răniți grav pe Autostrada A1! Sunt internați în spitalul din Pitești

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 14 decembrie, pe Autostrada A1, București – Pitești a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două mașini, dintre care una cu numere de Constanța.

Potrivit ziarului Argeșul.ro, la km 118, pe sensul de mers Pitești – București, două autoturisme s-au tamponat frontal. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD.

În urma acestui accident, au fost rănite șase persoane, trei dintre ele pasagere în autoturismul Volkswagen Jetta cu numere de Constanța, condus de către Cosmin Bârzan, președinte al Centrului pentru Resurse Civice din Constanța.

Pe pagina sa de facebook, el a postat următoarele rânduri: ”Viața ca un carusel. Când e lumea mai Draga, se trezește un zmeu să meargă pe autostradă pe contrasens!
Oare a luat permisul la Pitești?
Noroc cu armata de îngeri păzitori”

Timp de o oră, traficul rutier pe autostradă a fost blocat.

Potrivit ziarului Argeșul.ro, din verificări a rezultat că șoferul autoturismului Volkswagen Passat dorea să se îndrepte către Bucureşti și  a greşit ieşirea de la magazinul Vivo. Așa că, a întors ca să intre pe breteaua care ducea în direcţia dorită. În acel moment s-a tamponat extrem de violent de mașina condusă de Cosmin Bârzan, care conducea regulamentar.

Toate cele șase victime ale accidentului au fost transportate la spitalul din Pitești.

Foto: Arhiva Cosmin Bârzan

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un șofer foarte beat din Constanța a produs un accident rutier

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, pe DN3, între Ciorcârlia și Constanța a avut loc un accident rutier între două autoturisme, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 13:22, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,86 mg/l alcool în aerul pur expirat), pe DN 3, dinspre Ciocarlia către Constanta.

Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului din cel de-al doilea autoturism.

Primul conducător auto este din Constanța și era singur în autoturism, iar cel de-al doilea șofer este din localitatea Deleni.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: