Conecteaza-te cu noi

Actual

Iată cum conduc unii constănțeni: băuți, fără permis sau cu el suspendat

Published

on

În cursul zilei de ieri și al nopții care a trecut, polițiștii constănțeni au identificat mai mulți șoferi care au condus fie în stare de ebrietate, fie fără documente sau cu ele suspendate.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 222, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada General Vasile Milea din Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Advertisement

Tot azi, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions