Conecteaza-te cu noi

Actual

Iată cum conduc unii constănțeni: foarte beți, drogați sau fără permis de conducere

Published

on

Și în cursul zilei de ieri, precum și în noaptea ce a trecut, polițiștii din județul Constanța au avut foarte multă treabă. Fie că ne referim la cei din cadrul serviciului rutier, fie la cei angajați la diferite posturi de poliție, cu toții s-au confruntat cu șoferi băuți, drogați, fără permis sau cu documentele în neregulă.

Iată ce date oficiale avem din partea IPJ Constanța:

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0,68 mg/l alcool în aerul pur expirat).

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Advertisement

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Birolui Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice pentru stabilirea substanței ingerate.

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Servicului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Servicului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a condus un autoturism radiat din circulație, pe strada Panselei din localitatea Cobadin și fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Advertisement

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corbu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism moped neînmatriculat, pe strada George Topârceanu din localitate, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions