Conecteaza-te cu noi

Actual

Iată cum s-a produs incendiul de azi noapte din piața agroalimentară de la Medgidia

Published

on

În urma unui apel la Serviciul Unic de Urgență 112, venit în jurul orei 1 a nopții trecute, Detașamentul de Pompieri Medgidia a fost solicitat să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs în incinta Pieței agroalimentare din centrul Municipiului Medgidia.

La intervenție s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar la sosirea la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta violent prin ardere generalizat, cu posibilitatea extinderii la magazinele învecinate situate la aproximativ 4 metri de locul focarului.

După efectuarea recunoașterii s-a intervenit pe două sectoare de intervenție atât pentru localizarea și lichidarea incendiului cât și pentru protecția bunurilor și magazinelor învecinate.

La incendiu a fost afectat acoperișul din policarbonat al pieței agroalimentare pe o suprafață de circa 180 mp, care, sub acțiunea temperaturilor ridicate s-a topit, alimentând astfel și mai mult incendiul.

Advertisement

În incendiu au ars sau au fost afectate:
– acoperișul din policarbonat;
– 12 tarabe comerciale;
– 2 stelaje din lemn;
– 3 case de marcat;
– 4 cântare electronice;
– ambalaje (navete din plastic).
– cantitatea de 1000 kg legume/fructe;

Potrivit ISU Constanța, cauza probabilă stabilită a fost un scurtcircuit electric produs de mijloacele electrice improvizate care asigurau iluminatul nocturn al pieței.
Intervenția a fost îngreunată din cauza întârzierii deconectării sursei de alimentare cu energie electrice a obiectivului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions