Actual

Iată cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni

mai 14, 2018 Maria Ionescu

În următoarele două săptămâni, potrivit ANMH, în Dobrogea temperatura aerului va fi în creștere, de la medii ale maximelor regionale de 19…20 de  grade în prima zi a intervalului, până la medii în jurul  a 23 de grade în data de 18 mai, iar până la sfârșitul intervalului variațiile vor fi nesemnificative.

Aceeași evolutie o vor avea și temperaturile minime; la începutul primei săptămâni va exista o creștere de la medii în jurul a  11 grade, la medii de 14…15 grade, iar până la sfârșitul intervalului variațiile nu vor fi importante. Probabilitatea de ploaie se va menține ridicată pe aproape tot parcusul intervalului, dar mai ales în zilele de 16 și 17 mai, când și cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!