Connect with us

Stiri

În cazul unor ploi torențiale, legătura dintre Năvodari și Corbu va fi deviată

Maria Ionescu

Publicat

la

La această oră, se efectuează lucrări pentru executarea unui bazin de colectare a apelor pluviale, între localitățile Năvodari și Corbu, pentru a putea fi evacuată apa din precipitații și pentru a putea fi evitată inundarea locuințelor din zonă și a drumului județean 226. Din acest motiv, Direcția de Drumuri și Poduri Constanța avertizează locuitorii din Corbu că, în cazul unor averse puternice va fi nevoită să blocheze această porțiune de drum. Iată comunicatul de presă remis redacției noastre: ”Urmare a avertizării meteorologice de ploi însemnate cantitativ ” COD PORTOCALIU ” emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru a evita inundarea locuinţelor din zona, a drumului DJ226 km 17+435, intravilan localitatea Corbu, RAJDP în colaborare cu ISU Dobrogea și Primăria comunei Corbu, va asigura permanentă, pe toată perioada de cod portocaliu, cu o motopompă de mare capacitate, o wolla şi personal deservent. În prezent se efectuează lucrări pentru executarea unui bazin de colectare a apelor pluviale, în amonte de podeţ, pentru a putea fi evacuată apă din precipitaţii în aval de podeţ, evitarea inundării locuinţelor din zona şi a drurnului DJ 226. Pe această cale comunicăm că în cazul precipitațiilor abundente traficul rutier de pe DJ 226 – la intrarea în localitatea Corbu dinspre Năvodari – va fi deviat pe drumuri comunale pentru a se evita zona afectată. La nivelul întregului judeţ R.A.J.D.P. Constanţa are pregătite pentru intervenţii în caz de necesitate următoarele echipamente şi personal deservent: încărcătoare ( wolla, fadroma) 12 buc. ; multifuncțional unimog cu echipamente (perie, motopompă) 5 buc.; autogredere 4 buc. ; buldozer – 1 buc. ; autobasculante — 17 buc. ; autoutilitare 9 buc. ; personal deservent (auto – utilaje) + muncitori — 102 persoane.”

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: